Медии и социални мрежи

Дейността на Аркон Консулт в условия на извънредно положение

13/04/2020

 

Уважаеми клиенти и партньори,

С оглед на усложнената пандемична обстановка, Аркон Консулт преорганизира своята дейност, така че да продължи да отговаря на нуждите на своите клиенти, но с грижа за здравето на всеки член на екипа си. Работният процес на дружеството протича с пълен капацитет дистанционно и с дежурства в офис (със съкратено работно време от 10,00 до 16,00 ч и осигурена безопасна и хигиенна среда според инструкциите на трудова медицина и санитарните изисквания).

Сегашната ситуация е предизвикателна за бизнеса, но и възможност за мениджмънта да оптимизира своите разходи при извънредни условия.  С разбиране и отговорност към затрудненията пред бизнеса, за периода на извънредното положение и до края на 2020 г. при сключен договор за абонамент, работим при следните Преференциални цени.

Детайли за дейността ни във време на извънредно положение можете да откриете и в официалната страница на Германо-Българска индустриално-търговска камара: Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Продължаваме да се грижим за Вашето счетоводство компетентно и отговорно, като оптимизираме разходите Ви, паричните потоци и извършваме услуги на изключително високо ниво! Бъдете здрави!

За контакти и повече информация:

office@arconconsult.net

+359 888 556270