Екип

 • Венета Димитрова

  Венета Димитрова

  Управител

  Венета Димитрова е Управляващ директор на дружеството. Тя е магистър „Публични финанси” от УНСС, София; магистър „Унгарска филология” от университета в Дебрецен, Унгария и СУ „Св. Климент Охридски”, както и бакалавър „Външна търговия и международно право” от УНСС, София. Има сертификати по маркетинг от Университета в Делауеър, САЩ.  Владее унгарски и английски език. Член е на Съвета на жените в бизнеса в България и носител на приза за „Ефективен мениджмънт на консултантска компания, добри практики и иновации в счетоводните услуги“, на Годишните награди на списание Business Lady за 2018 година, категория „Финансов сектор“.

  Г-жа Димитрова започва кариерата си през 1989 г. и има над 20 годишен опит като маркетингов и финансов директор на редица български и международни компании, развиващи своята дейност в областта на международната търговия, лизинга, рекламата и медиите – Булвария, Юнионлизинг, DDB, Optimum Media, Евромаркет груп и др. Била е изпълнителен директор на Орел-Лизинг и Пиеро97 МА.

  От  2010 г. е  съдружник в „Аркон Консулт”, а от началото на 2015 г. активно се включва в управлението на дружеството, като развива отделните направления и дейности с всеотдайната помощ и сътрудничество на своите колеги.

 • Мирослав Ангелов

  Мирослав Ангелов

  Главен счетоводител

  Мирослав Ангелов е магистър по икономика от УНСС, София, с повече от 10 години опит. Специализирал е счетоводство в банковия, финансовия и управленския сектор. Консултант по управление на персонала, пейрол системи, е-банкиране и контрол на взиманията и задълженията. Владее писмено и говоримо английски език.

 • Сияна Димитрова

  Сияна Димитрова

  Финансов и данъчен консултант

  Сияна Димитрова е бакалавър по финанси от Университета по приложни науки, Франкфурт. Специализира в Германия данъчно и осигурително счетоводство . Работила е като счетоводител в няколко германски счетоводни компании. Владее немски и английски език.

 • Павлина Янева

  Павлина Янева

  Счетоводител

  Павлина Янева се включва към екипа на Аркон Консулт като счетоводител през 2018-та година. Тя е с икономическо образование и има дългогодишен опит като главен счетоводител както в държавния, така и в частния сектор.

 • Aнтония Чолакова

  Aнтония Чолакова

  Правен консултант

  Антония Чолакова притежава магистърска степен по „Право“ от ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“, гр.Велико Търново, допълнителна професионална квалификация, специалност „Икономика и мениджмънт“, сертификат за завършено Сертифициращо обучение по медиация към Професионална асоциация на медиаторите в България. Към настоящия момент Антония Чолакова е практикуващ адвокат, вписан към Софийска адвокатска колегия. Специализира в сферата на гражданското, търговското, данъчното и административното право. Осъществява правното консултиране и представителство на дружеството. Владее писмено и говоримо английски език.

 • Георги Райков

  Георги Райков

  Координатор проекти България

  Георги Райков завършва специалност „Международни икономически отношения” в ЮЗУ „Неофит Рилски”.

  Има значителен опит в проектния и събитийния мениджмънт и в планирането и реализацията на различни BTL активности. Георги е един от организаторите на музикални събития като Solar Summer /Christmas/ Easter, Armin Only Intense Sofia, TOP 100 DJs World Tour, ASOT 600 Sofia и др. Владее английски език.

 • Любомир Димитров

  Любомир Димитров

  Специалист застраховане

  Любомир Димитров е завършил немска гимназия и e следвал мениджмънт във Вормс, Германия. Любомир е част от екипа на Аркон Консулт вече трета година, първоначално като маркетинг асистент, а в момента предимно като специалист застраховане.

 • Ангел Игнатов

  Ангел Игнатов

  Оперативен счетоводител / treasury

  Ангел е счетоводител със значителен опит и е работил за някои от водещите банки в България. Специалист е в областта на публичните финанси, бюджетното счетоводство, административното прави, съвременните информационни системи и др. В екипа на Аркон Консулт Ангел е оперативен счетоводител/treasury. Но неформално, за колегите си той е „душата на екипа“ с невероятното си настроение и позитивно излъчване.

 • Никол Танкова

  Никол Танкова

  Преводач - редактор

  Никол Танкова e магистър по Литературознание и притежава бакалавърска степен по специалността Българска филология от СУ „Св. Климент Охридски“. Има стаж като редактор и литературовед в Института за литература към Българска академия на науките, работила е като репортер и редактор за електронни и печатни медии. Владее английски и френски език.