Преводачески услуги

Преводачески услуги

Преводачески услуги

Преводачески услуги:

  • устен превод, писмен превод, заверка, легализация на документи в министерства, посолства;
  • заклети преводачи;
  • консекутивен и симултанен превод;
  • апостил /Apostille/ – Министерство на образованието – дипломи и др. документи за образователен ценз, Министерство на правосъдието за свидетелство за съдимост – пълномощни, декларации и др. съдебни и юридически документи, Консулски отдел на Министерство на външните работи – за всички други документи. Легализация на превода в МВнР, подписване на документа от заклет преводач;
  • устни преводи от заклети преводачи за изповядване на сделки с недвижими имоти пред нотариус, при конференции и семинари, бизнес срещи, превод в кабинa.

Извършваме преводи на следните езици: английски, френски, немски, руски, турски, унгарски, арабски, китайски, иврит, казахстански.

Допълнителни услуги: набор на текст, сканиране, редактиране и др.

Преводът и документите за легализация могат, при заявяване от Ваша страна, да бъдат доставени на избраното от Вас място, срещу заплащане на куриерска такса. Всеки превод и легализация, извършен от нас, Ви гарантира конфиденциалност.

Имаме дежурни телефони: 0888556270, 02/8781830;
e-mail: arconconsult@abv.bg
и онлайн поръчка на vdimitrova@arconconsult.net,
които можете да използвате за отправяне на запитване за превод, легализация, срок и цена. Необходимо е просто да прикрепите желания от Вас документ.

Фирмата притежава Сертификат за писмени преводачески услуги по Стандарт EN17100: 2015

Общи условия и Цени на преводаческите услуги можете да изтеглите тук по-долу.

Общи условия 2019

Цени-за-преводи-2019

Certificate

Certificate